Chalmersstudenter skapar digitala hjälpmedel i vardagen

För dig som inte varit mentor till någon grupp tidigare vill jag säga. Gör det! Bara gör det. Under våren har jag varit mentor åt 2 fantastiska studentlag från Chalmers som haft i uppgift att skapa meningsfulla digitala hjälpmedel i vardagen. Tack Einar Ingemarsson, Mattias RetteliFillip Karlsson, Karl Murgard, Henry Persson och Andreas Andersson för att jag fick vara mentor till er under vårens utbildning.  

Tack också för att ni delade med er av ert arbete, så framtida utvecklare kan förverkliga idén.Resultatet blev en hjälpsam app som hjälper dig med att handla. En passande idé i dessa coronatider. 

Så får du frågan om att vara mentor. Svara Ja! Under åren har jag tagit på mig detta fantastiska uppdrag flera gånger och varje gång har jag lärt mig massor och haft fantastiska människor att jobba med.  

Nu tar vi sommarledig! Hoppas på en lugn och skön sommar för dig och mig. / Kim Lantto Göteborgs Stad 

 

Länk till studenternas öppna källkod för dig som vill nyttja koden. HelpShopperCode 

 

#helpshopper#hjälpatthandla #studenter #appar #mentor 

vy från kontoret på ekelundsgatan 1

Foto: Kim Lantto

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *